Кейт Бланшетт зіграє в комедії з Дженніфер Лоуренс «Не дивися вгору»

13 травня 2020,  20:20 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий комедійний фільм «Не дивися вгору», яким займається стримінговий сервіс Netflix, збирається об'єднати на екрані мінімум двох лауреаток премії «Оскар»: Дженніфер Лоуренс та Кейт Бланшетт.

Сайт Collider пише, що Бланшетт веде переговори з приводу того, щоб зіграти разом з Лоуренс в новому фільмі Адама МакКея «Не дивись вгору».

Науково-фантастична сатира МакКея розповість про двох астрономів середньої ланки, які виявляють, що через шість місяців на Землю впаде метеорит з катастрофічними наслідками. Це відкриття спонукає їх відправитися в медіа-тур, щоб попередити людство про загрозу, що насувається.

Ролі Лоуренс та Бланшетт поки не розголошуються. Швидше за все, вони зіграють в цій історії астрономів чи представників медіа.

МакКей порівнює свій майбутній проект зі стрічками «Шахрайство», «Доктор Стрейнджлав» і «Телемережа», відзначаючи, що це буде «чорна сатира».

Компанія Netflix планувала почати зйомки фільму «Не дивись вгору» в квітні, щоб випустити його під час оскарівської гонки, але у зв'язку зі всесвітнім карантином його знімальний процес перенесено на невизначений час.

Зараз Бланшетт можна побачити в новому біографічному міні-серіалі «Місіс Америка», де вона втілює активістку консервативної партії Філліс Шлефлі, а в 2019 році вона виконала головну роль в драматичній комедії «Де ти поділася, Бернадетт?» і озвучила фентезійний мультфільм «Як приборкати дракона 3: Прихований світ».

Тим часом Лоуренс в останній раз повернулася на екрани в образі мутантки Містік в торішньому супергеройському екшені «Люди Ікс: Темний фенікс».

1887 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: