«Месники: Завершення»: Халк, Тор і НубМайстер69 на новому фото зі зйомок

13 травня 2020,  15:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Брати Руссо поділилися новим закулісним знімком супергеройського блокбастера «Месники: Завершення», який розкриває, як знімалася сцена за участю Халка і Тора в Новому Асгарді.

У кінці квітня фільм «Месники: Завершення» відсвяткував свою першу річницю, на честь чого режисери Ентоні і Джо Руссо влаштували його онлайн-перегляд разом з шанувальниками з усього світу і поділилися кількома закулісними секретами.

Як, наприклад, ось ця фотографія, яка показує зйомки сцени за участю Халка і товстуна Тора в будиночку в Новому Асгарді, що знаходиться десь в Норвегії.

На фотографії Марк Руффало стоїть на підставці, щоб вивищуватися над іншими героями, і одягнений в масивний торс Халка. Тим часом Кріс Гемсворт з'являється в своєму улюбленому костюмі товстуна Тора, чия трансформація стала одним з головних сюрпризів блокбастера.

В описі до знімка брати-режисери згадали НубМайстра69, з яким Тор та його друзі сварилися під час мережевої гри на приставці:

У когось є в реальному житті нік НубМайстер69 у грі Fortnite? #AvengersAssemble

Навіть якщо його і не було раніше, то після виходу на екрани екшену «Месники: Завершення» хтось із гравців напевно взяв собі такий нік.

Руффало в недавньому інтерв'ю зізнався, що все ще сподівається на сольний фільм про Халка і навіть запропонував свою ідею Marvel Studios.

А Гемсворт повернеться на великі екрани в образі бога грому в блокбастері «Тор: Любов і грім», режисером якого буде Тайка Вайтіті.

13179 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: