Деніел Редкліфф та найбільш незграбний поцілунок в трейлері фільму «Незламна Кіммі Шмідт»

11 травня 2020,  17:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія Netflix представила трейлер комедійного фільму «Незламна Кіммі Шмідт: Кіммі проти Преподобного», в якому компанію Еллі Кемпер складе зірка «Гаррі Поттера» Деніел Редкліфф.

Повнометражна комедія буде продовженням популярного серіалу «Незламна Кіммі Шмідт», який розповідав про життя молодої жінки на ім'я Кіммі Шмідт (Кемпер). Її врятували з культу, що вірив у кінець світу, і вона почала своє життя з чистого аркуша в Нью-Йорку. У фільмі Кіммі збирається заміж за Фредеріка (Редкліфф), але її плани затьмарює відкриття, що існує ще один бункер, де під замком тримають дівчат.

Щоб їх урятувати, Кіммі відправляється в свою найбільш захоплюючу пригоду, яка, згідно з описом фільму, буде включати «три штати, вибухи і танцюючий гамбургер». Причому, як показує трейлер, глядач сам зможе обирати варіанти розвитку подій за допомогою програми Netflix.

Разом з Кемпер і Редкліффом в кадрі з'являться Джейн Краковські, Керол Кейн, Джон Гемм і Тітус Берджесс. Режисером повнометражної пригоди Кіммі виступає Клер Скенлон, яка працювала над її серіалом.

Прем'єра комедії «Незламна Кіммі Шмідт: Кіммі проти Преподобного» відбудеться на Netflix вже завтра, 12 травня.

2970 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: