Кріс Претт зіграє головну роль в серіалі від режисера «Чудової сімки»

6 травня 2020,  17:57 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка популярних блокбастерів «Вартові Галактики» та «Світ Юрського періоду» Кріс Претт перевтілиться в морського котика в новому гостросюжетному серіалі «The Terminal List», яким займеться компанія Amazon.

Драматичний трилер «The Terminal List» буде слідувати за морпіхом Джеймсом Рісом (Претт), після того як весь його взвод потрапив в засідку під час таємної військової місії з високими ставками. Ріс повертається додому до своєї сім'ї, і його мучать суперечливі спогади про ті події та почуття провини. Коли на світ виходять нові докази, пов'язані з цією злощасною місією, Ріс розкриває, що проти нього працюють темні сили, наражаючи на небезпеку не тільки своє життя, а й життя тих, кого він любить.

В якості ілюстрації до даної новини про новий телевізійний проект Претта сайт TV Guide використав кумедний кадр з ситкому «Парки і зони відпочинку», де його герой Енді Двайєр зображує воїна-ніндзя.

На що актор відповів наступним чином:

Абсолютно невідповідна картинка, щоб оголосити про те, що гарантовано буде найбільш напруженим і жорстоким героєм, якого я коли-небудь грав. Обережно, TV Guide, ви можете потрапити в список Джеймса Ріса.

Режисером серіалу стане Антуан Фукуа, який працював разом з Преттом над пригодницьким вестерном «Чудова сімка».

Претт також буде виконавчим продюсером трилера «The Terminal List». До речі, в його основі лежить однойменний роман письменника Джека Карра.

Цієї весни актор озвучив одного з головних героїв мультфільму від Pixar «Уперед», а в майбутньому Претт повернеться на великі екрани в супергеройському екшені «Вартові Галактики 3», науково-фантастичному фільмі «Світ Юрського періоду 3», зйомки якого перервала світова пандемія COVID-19, та бойовику «Війна завтрашнього дня».

1892 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: