Зірка «Зоряних воєн» Дейзі Рідлі зіграє в екранізації роману «На льоду»

28 квітня 2020,  19:10 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Актриса Дейзі Рідлі пригледіла собі першу роль після закінчення «Зоряних воєн». Вона втілить головну героїню в майбутній адаптації роману «На льоду», автором якого є шведська письменниця Камілла Гребе.

Екранізація роману «На льоду» («The Ice Beneath Her») буде психологічним трилером з елементами детективу, який вже порівнюють з фільмами «Загублена» і «Дівчина у потягу». Його розповідь слідує за молодою жінкою на ім'я Емма Боман, яка працює в магазині одягу і заводить роман з мільярдером і власником торгової мережі Йеспером Орре, але змушена тримати їхні відносини в таємниці. Незабаром з нею починають відбуватися дивні речі, і через два місяці в будинку Йеспера знаходять обезголовлений труп жінки, тоді як сам бізнесмен безслідно зникає.

Рідлі зараз веде переговори з приводу ролі Емми зі студією STX Entertainment, яка придбала права на екранізацію книги Гребе, повідомив в понеділок сайт The Hollywood Reporter.

Адаптацією роману «На льоду» займеться тріо, відоме під псевдонімом Radio Silence, куди входять режисери Меттью Беттінеллі і Тайлер Джіллетт та продюсер Чад Віллелла, які зняли успішний минулорічний горор-трилер «Гра в хованки».

Для Рідлі це буде далеко не перша роль поза образом джедайки Рей з саги «Зоряні війни». Ви також могли бачити її в драматичному детективі Кеннета Брани «Вбивство у Східному експресі» та мелодрамі «Офелія», заснованій на творі Вільяма Шекспіра.

2008 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: