Емілія Кларк стає Жінкою-павук на новому приголомшливому фан-арті MCU

27 квітня 2020,  21:29 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Після слів зірки серіалу «Гра престолів» Емілії Кларк про те, що вона хотіла б стати частиною всесвіту «Месники», Інтернет вирішив підібрати їй роль крутої супергероїні, наприклад, Жінки-павук.

Новий неймовірний фан-арт, автором якого виступає шанувальник коміксів Marvel під ніком Apexform, показує Кларк в яскравій масці супергероїні Жінки-павук, яка дебютувала на сторінках коміксів в 1977 році.

У коміксах Жінка-павук має надлюдську силу і швидкість, вміє лазити по стінах, як Людина-павук, і літати на потоках повітря за допомогою костюма з невеликими крилами у вигляді павутини.

У різний час Джессіка Дрю, також відома як Жінка-павук, була частиною таких супергеройських команд, як Месники і Нові Месники, а також працювала на Гідру, де одним з її завдань було вбити Ніка Ф'юрі, але вона розкусила справжню природу цієї організації і стала подвійним агентом Щ.И.Т.а.

Загалом, історія цієї супергероїні є не менш складною, ніж історія Наташі Романової, так що дуже сподіваємося, що рано чи пізно Marvel Studios зважаться представити Жінку-павук на великому екрані. Бажано з Кларк у цій ролі.

Нещодавно зірка «Гри престолів» з'явилася в кінотеатрах в романтичній комедії Пола Фіга «Щасливого Різдва», після чого вирушила підкорювати театральні підмостки в Лондоні, але її спектакль «Чайка», автором якого є Антон Чехов, був перерваний у зв'язку з пандемією коронавірусу.

3837 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: