Бред Пітт тролить Трампа через дезінформацію з приводу Covid-19 в новому скетчі шоу «Суботнім вечором в прямому ефірі»

27 квітня 2020,  20:40 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Карантин не завадив лауреату премії «Оскар» Бреду Пітту і легендарному комедійному шоу «Суботнім вечором в прямому ефірі» зняти один з найкращих сатиричних скетчів всіх часів. І в ньому, звичайно, не обійшлося без тонкого тролінгу Дональда Трампа.

Дізнавшись, що знаменитий американський доктор Ентоні Фаучі хотів би, щоб його на шоу SNL втілив сам Бред Пітт, сценаристи і сам Пітт вирішили втілити цю ідею в життя з блискучим результатом, який на Youtube вже переглянули більше 10 мільйонів разів.

В даному відеозверненні у зв'язку з пандемією коронавірусу Фаучі у втіленні Пітта вирішує розвіяти деякі міфи щодо Covid-19, частину з яких поширює в своїх публічних виступах президент Трамп.

Наприклад, Трамп каже, що вакцина від коронавірусу з'явиться «відносно скоро», на що Фаучі/Пітт відповідає, що президент має рацію, якщо він має на увазі «всю історію Землі», оскільки, за даними вчених, вакцина з'явиться десь через півтора року.

Далі Трамп заявляє, що «одного разу коронавірус зникне, як диво», і Фаучі/Пітт дуже не проти такого дива, але зазначає, що «диво не повинно бути планом А» під час світової пандемії.

Але коли Трамп пропонує робити хворим «ін'єкції з дезінфектором» або «опромінювати людей ультрафіолетом чи дуже сильним світлом», щоб побороти Covid-19, Фаучі/Пітт не може стриматися, щоб не зробити фейспалм, хоча він прекрасно знає, що зараз не можна чіпати немитими руками своє обличчя.

А в кінці відеозвернення Пітт знімає окуляри і перуку й каже вже від свого імені:

Справжній доктор Фаучі, спасибі вам за ваш спокій і ясність в цей складний час. І спасибі медичним працівникам, тим, хто знаходиться на першій лінії реагування, та їхнім сім'ям.

На початку року Пітт нарешті отримав свій «Оскар» за акторство, який принесла йому роль каскадера Кліффа Бута в дев'ятому фільмі Квентіна Тарантіно «Одного разу в... Голлівуді». І ми б дали йому ще одну статуетку якщо не «Оскара», то хоча б телевізійну премію «Еммі» за даний скетч.

1924 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: