Джонні Депп стає Джокером на новому лякаючому фан-арті всесвіту DCEU

25 квітня 2020,  21:23 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Раніше ми побачили, як в образі Джокера міг би виглядати зірка фільмів «Сам удома» Маколей Калкін, а тепер прийшла черга приміряти образ культового суперлиходія зі світу DC зірці «Піратів Карибського моря» Джонні Деппу.

Депп є одним з небагатьох знаменитих акторів Голлівуду, які ще не з'явилися ані в фільмах Marvel, ані у фільмах DC, але це не заважає шанувальникам коміксів представляти його в різних образах. Наприклад, в образі Джокера.

Таким Деппа побачив талановитий художник William Gray, який опублікував свій фан-арт з актором в образі суперлиходія Джокера у Twitter.

За допомогою фотошопу він перетворив Деппа на головного психопата Ґотема і давнього ворога Бетмена, вибіливши йому обличчя, пофарбувавши волосся в зелений колір і намалювавши моторошну червону посмішку на половину обличчя.

Як вам Депп в такій ролі?

Зовсім нещодавно актор втілив лиходія з білим обличчям та схожою зачіскою (тільки білою, а не зеленою) в фентезійному фільмі «Фантастичні звірі: Злочини Ґріндельвальда», одному з приквелів Поттеріани, і в майбутньому знову зіграє Ґелерта Ґріндельвальда в «Фантастичних звірях 3».

4071 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: