Г'ю Джекман влаштував Джиммі Феллону кулінарний майстер-клас на карантині

23 квітня 2020,  21:43 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка франшизи «Люди Ікс» Г'ю Джекман вирішив перетворити новий випуск «Нічного шоу з Джиммі Феллоном» на кулінарний майстер-клас і приготувати разом з ведучим святковий хліб хала.

Перебуваючи вдома на карантині разом зі своєю дружиною Деборрою-Лі Фернесс, Джекман розважається, як всі ми, тобто проводить час на кухні. І щоб підняти наш настрій, він вирішив поділитися улюбленим рецептом з телеведучим Джиммі Феллоном, який продовжує вести своє ток-шоу з дому.

Джекман розповів і показав Феллону, як пекти хліб хала, який є єврейським святковим хлібом, що нагадує нашу булку-плетінку.

А поки хала готувалася в духовці, телеведучий продемонстрував зірці мюзиклу «Найвеличніший шоумен» чечітку в своєму виконанні.

У цьому місяці Джекман і Фернес, яка також з'являється в даному відео, відсвяткували 24-ту річницю свого весілля, на честь чого актор поділився фотографією з дружиною в молодості і зазначив, що ці роки з нею були «найкращими роками його життя».

А вже в цю суботу, 25 квітня, на американському телебаченні відбудеться прем'єра нового фільму з Джекманом у головній ролі, який називається «Погана освіта». Його фінальний трейлер дивіться тут.

1885 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: