Зої Кравіц виглядає приголомшливо в образі Жінки-кішки на фан-арті «Бетмена»

22 квітня 2020,  17:22 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий фан-арт супергеройського екшену «Бетмен» показує, як зірка фентезі «Фантастичні звірі: Злочини Ґріндельвальда» Зої Кравіц може виглядати в образі знаменитої героїні коміксів DC Жінки-кішки.

Кравіц вже озвучувала Жінку-кішку в мультфільмі «Лего Фільм: Бетмен», який вийшов на великі екрани в 2017 році, а тепер їй належить втілити Селіну Кайл в новому супергеройському фільмі «Бетмен», який знімає режисер Метт Рівз.

У коміксах DC Селіна Кайл, також відома як Жінка-кішка, є знаменитою злодійкою, яка живе в Ґотемі. Спочатку вона була суперлиходійкою та ворогом Бетмена, але з часом перетворилася на антигероїню, яка, хоча і порушує закон, може допомогти Темному лицареві, якщо на кону життя жителів Ґотема.

Коли Жінка-кішка йде на справу, вона завжди одягає облягаючий чорний костюм і маску з вушками, як у кішки, щоб приховати свою особистість.

Саме в такому образі та з її знаменитою зброєю батогом нову Жінку-кішку зобразив на своєму фан-арті користувач з ніком spdrmnkyxxiii.

Ви також можете знати Кравіц завдяки хітового драматичному серіалу від HBO «Велика маленька брехня», де вона зіграла Бонні Карлсон, та комедії «Розваги дорослих дівчат».

Роль Брюса Вейна в новому «Бетмені» виконає актор Роберт Паттінсон, а ворогів та союзників Темного лицаря зіграють Колін Фаррелл, Енді Серкіс, Джон Туртурро, Пол Дано, Пітер Сарсгаард та Джеффрі Райт.

Прем'єра «Бетмена», чиї зйомки зупинив коронавірус, очікується в 2021 році.

4536 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: