Раян Рейнольдс і Г'ю Джекман припинили свою ворожнечу на один день заради благодійності

21 квітня 2020,  00:46 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Цього понеділка, 20 квітня, сталося неймовірне. Голлівудські актори Раян Рейнольдс і Г'ю Джекман вирішили зарити сокиру війни аж на цілий день, щоб допомогти боротьбі з голодом у часи пандемії коронавірусу.

Жартівлива війна Рейнольдса і Джекмана триває з тих самих часів, коли перший почав грати Дедпула, дуже балакучого мутанта і заклятого ворога Росомахи з коміксів Marvel.

Але, як розкривають актори в своєму новому відеозверненні, Джекмани і Рейнольдси воюють набагато довше. З тих самих пір, як взагалі з'явилися на планеті Джекмани і Рейнольдси. Що підтверджує «фото з сімейного архіву», яке можна побачити на початку відео.

Насправді вони дійшли згоди лише щодо одного, ось тільки Джекман думає, що вони обидва вважають серіал «Друзі» дійсно відмінним серіалом, а Рейнольдс що вони обидва люблять гавайську піцу.

Але, поставивши свої розбіжності на паузу, актори об'єдналися, щоб привернути увагу до благодійного проекту All In Challenge. Він допомагає боротися з голодом серед дітей і літніх людей та забезпечувати їжею медичних працівників, які борються з пандемією в перших рядах.

На офіційному сайті проекту написано, що їм вже вдалося зібрати майже 14 мільйонів доларів. Браво, Джекман і Рейнольдс!

Як іронічно зазначив користувач larevilla 98 в коментарях під цим відео на Youtube:

Знадобився всього лише кінець світу, щоб вони стали працювати разом. Звучить як справжнє завдання для Дедпула і Росомахи.

Ми підтримуємо перемир'я акторів на честь доброї справи, але не думайте, що вони протримаються довше одного дня — вже у кінці відео їхнє терпіння знаходиться на межі.

4193 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: