Вийшов яскравий трейлер міні-серіалу «Ангеліна» з Еммі Россам та Мартіном Фріманом

20 квітня 2020,  17:02 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка хітового серіалу «Безсоромні» Еммі Россам перетворюється практично на Памелу Андерсон в тизер-трейлері біографічного міні-серіалу «Ангеліна».

Серіал «Ангеліна» ґрунтується на статті журналу The Hollywood Reporter і буде неавторизованою біографією загадкової діви з білбордів Лос-Анджелеса Ангеліни. Тизер показує, як вона в 1984 році приходить до рекламної агенції і замовляє білборди зі своєю фотографією та ім'ям великими буквами, після чого вона стає медіа-сенсацією.

У тізері і на фотографіях зі зйомок, які ви можете розглянути нижче, Россам постає в перуці з довгого світлого волосся, з дуже яскравим макіяжем та великими накладними грудьми, що кардинально відрізняється від образу Фіони Галлагер, в якому ми звикли її бачити раніше.

Компанію Россам в цій подорожі до Лос-Анджелеса 80-х складуть зірка трилогії «Хоббіт» і серіалу «Шерлок» Мартін Фріман та актор Чарлі Роу, якого ви можете знати завдяки серіалу «Червоні браслети».

Автором сценарію історії Ангеліни виступає Ненсі Олівер, на чиєму рахунку є номінація на премію «Оскар» за фільм «Ларс і справжня дівчина».

Прем'єра міні-серіалу «Ангеліна» очікується пізніше в 2020 році.

2002 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: