Зірка серіалу «Папік» Дар'я Петрожицька зробила собі тимчасові татуювання і дреди на карантині

14 квітня 2020,  16:32 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

На карантині кожен розважається як може, і українська актриса Дар'я Петрожицька, яку ви можете знати завдяки головній ролі в комедійному серіалі «Папік», вирішила, що це чудовий час, щоб приміряти новий бунтарський образ.

На вихідних 28-річна актриса театру і кіно поділилася в Instagram яскравою домашньою фотосесією, на якій вона постала з дредами і тимчасовими татуюваннями у вигляді квітів, що покрили всю її ліву руку:

Зазвичай я не можу собі дозволити заплести дреди і обклеїти руку квітами. Так що в карантині є і принади. #stayhome #besafe #карантиннібудні #homephotoshoot

Фотографом у цій домашній фотосесії виступила сестра актриси Анастасія Гончар, з якої вони знаходяться на карантині в Києві.

Нещодавно Дар'я брала участь в талант-шоу «Голос країни», а зараз її можна побачити на телеекранах в новому драматичному серіалі «Відважні», де вона втілює одну з поліцейських, які працюють у відділі по боротьбі з домашнім насильством. Серіал виходить по буднях о 18:00 на каналі «Україна».

А на початку березня вона з'явилася в комедії «Побачення у Вегасі», яка вийшла на великі екрани всього за тиждень до всеукраїнського карантину.

3255 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: