Вийшов трейлер комедії «Як створити дівчину» з Біні Фелдштейн і Еммою Томпсон

13 квітня 2020,  15:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка торішньої комедії про дорослішання «Освіта» Біні Фелдштейн запалює з червоним волоссям в трейлері нового комедійного фільму на схожу тему під назвою «Як створити дівчину».

Комедія «Як створити дівчину» слідує за дівчиною-підлітком Джоанною Морігген, яка народилася в звичайній родині в невеликому англійському містечку, але мріє стати крутим музичним журналістом. Щоб отримати роботу в престижному журналі, вона вирішує кардинально змінити свій імідж і стати Доллі Вайлд.

У минулому році за головну роль у фільмі «Освіта» Фелдштейн отримала свою першу номінацію на «Золотий глобус». Ви також можете знати цю актрису завдяки другорядній ролі в номінованій на «Оскар» кінострічці Грети Гервіг «Леді Бьорд».

Компанію в комедії «Як створити дівчину» їй складають лауреатка премії «Оскар» Емма Томпсон і зірка серіалу «Гра престолів» Алфі Аллен, а також Джаміла Джаміл, Люсі Панч, Кріс О'Дауд, Френк Діллейн і Педді Консідайн.

У минулому році фільм режисерки Кокі Гідройч був представлений на кінофестивалях в Торонто і Глазго. Його онлайн-прем'єра відбудеться 8 травня.

2171 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: