Ольга Куриленко повністю одужала і «почуває себе добре» після боротьби з COVID-19

10 квітня 2020,  20:23 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Актриса Ольга Куриленко, яка грала дівчину Джеймса Бонда у фільмі «Квант милосердя», поділилася новинами про те, що вже перехворіла на коронавірус, і просить всіх надягати маску, коли ви відправляєтеся в магазин.

У середу, 8 квітня, Куриленко опублікувала в Instagram селфі зі свого саду, де вона приймає сонячні ванни, з хорошими новинами про перемогу над вірусом COVID-19:

Привіт, хлопці й дівчата. Спасибі за коментарі та побажання. У мене все добре. Я все ще отримую багато питань про своє самопочуття, але я не можу кожен день виставляти пости, так як дуже багато справ, а з дітьми, як ви знаєте, справ ще більше.

І додала, що навіть після одужання вона як і раніше носить маску, і просить робити це всіх, хто виходить з дому на вулицю:

Будь ласка, якщо ви виходите за продуктами, надягайте маску на обличчя!!! Я до сих пір надягаю маску, коли виходжу, хоча я напевно більше не можу нікого заразити чи заразитися сама, оскільки я вже перехворіла. Але я ВСЕ ОДНО ношу маску!!! Будь ласка. Якщо не для себе, то для інших. Адже це так легко.

Давайте слухати актрису, яка, до речі, родом з Бердянська, щоб зупинити поширення коронавірусу і врятувати життя оточуючих.

Ви також можете знати Куриленко завдяки науковій фантастиці з Томом Крузом «Світ забуття», комедійному бойовику «Агент Джонні Інгліш: Нова місія» і торішньому екшен-трилеру «Кур'єр».

1562 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: