«Старгьорл»: новий промо-ролик представляє крутого робота-помічника супергероїні

2 квітня 2020,  17:48 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал The CW представив сьогодні вибуховий промо-ролик свого нового супергеройського серіалу «Старгьорл», який показує, що його головній героїні допомагатиме гігантський робот, що трохи нагадує Халкбастера.

Серіал «Старгьорл» ґрунтується на коміксах DC і покаже пригоди школярки Кортні Вітмор (Брек Бессінджер), яка під час переїзду своєї сім'ї знаходить чарівний посох супергероя Стармена (Джоел МакГейл) і сама стає супергероїнею на ім'я Старгьорл.

В боях з лиходіями їй допомагатиме вітчим Пет Дуган (Люк Вілсон), який був помічником Стармена і поклявся йому знайти нового гідного героя і передати тому чарівний посох. Оскільки Пет сам не володіє ніякими суперздібностями чи чарівними артефактами, він побудує для себе величезного робота, яким управлятиме зсередини, як Тоні Старк своїм Халкбастером.

Разом з промо-роликом вийшов свіжий постер, на якому Старгьорл виглядає просто неймовірно, оточена чарівним світлом космічного посоху.

Постер підтверджує, що прем'єра супергеройського серіалу «Старгьорл» переїхала на тиждень вперед і тепер відбудеться 19 травня.

Дивіться також промо-ролик «Старгьорл», який показує круту битву головної героїні з суперлиходієм.

1183 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: