«Вічні»: найкрутіший фан-арт з Кітом Герінгтоном в образі Чорного лицаря

1 квітня 2020,  23:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На минулорічній конвенції D23 Expo компанія Marvel Studios показала концепт-арт костюмів всіх основних героїв свого очікуваного супергеройського проекту «Вічні», окрім костюма Чорного лицаря, якого зіграє Кіт Герінгтон. І талановитий художник Raf Grassetti вирішив це виправити.

Герінгтон вже грав лицаря в хітовому фентезійному серіалі «Гра престолів», але марвелівські обладунки, які під нього стилізував Grassetti на своєму малюнку, абсолютно не схожі на вбрання Джона Сноу.

На фан-арті Герінгтон виглядає дуже брутальним і накачаним в образі Дейна Вітмана, також відомого в коміксах Marvel під ім'ям Чорний лицар.

Художник одягнув його в масивні різнокольорові обладунки з міцного металу, важкі рукавиці і в залізну броню на руках і ногах, що нагадує бойову броню Тора (Кріс Гемсворт). За плечима супергероя висить важкий довгий плащ, а його голову захищає сіро-золотий шолом, що відмінно поєднується з даними обладунками.

У коміксах в Чорного лицаря є свій крилатий кінь, так що його поява на великому екрані обіцяє бути захоплюючою.

У «Вічних» Герінгтон возз'єднається зі своїм екранним братом Річардом Медденом, а також його суперлицар зустрінеться з супергероями у втіленні Анджеліни Джолі, Сальми Гайєк, Кумейла Нанджіані, Джемми Чан та Браяна Тайрі Генрі.

Прем'єра супергеройського фільму «Вічні» очікується 5 листопада, і ми сподіваємося, що її не перенесуть через пандемію коронавірусу, як багато інших очікуваних прем'єр 2020 року.

3233 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: