Як поживає зірка «Гаррі Поттера» Деніел Редкліфф у самоізоляції?

1 квітня 2020,  21:00 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Багато американських телешоу, включаючи «Пізнє шоу зі Стівеном Колбером», перейшли на домашній режим у зв'язку з карантином. І віртуальним гостем Стівена Колбера в новому випуску став зірка «маловідомої» франшизи «Гаррі Поттер» Деніел Редкліфф.

Редкліфф, якого зараз можна побачити в комедійному серіалі «Чудотворці», зв'язався з Колбером по Skype, але через технічні неполадки ведучий (і ми разом з ним) не міг чути голос актора. І ця незручна ситуація обернулася 4 хвилинами веселої пантоміми у виконанні Редкліффа та пісень і подколів у виконанні Колбера.

Актор вирішив проблему, давши телеведучому свій номер, і коли вони нарешті могли обидва чути один одного, Редкліфф розповів, що він «повернувся додому одним з останніх рейсів з Європи, і тепер перебуває на 11 дні самоізоляції» з необхідних 14.

Три тижні тому медіа помилково повідомили, що Редкліфф захворів на коронавірус, про що сам актор дізнався наступного дня від свого гримера. Виконавець ролі Гаррі Поттера вважає, що «люди часто приписують йому хвороби через блідий колір обличчя».

Поки Редкліфф самоізолювався, щоб виключити можливість захворювання, він багато читає і побудував величезний «Парк Юрського періоду» з Лего.

Актор показує результат своєї творчості на 9 хвилині 23 секундах відео і зазначає, що зробив він це не сам, а «в основному допомагав своїй дівчині Ерін Дарк».

У кінці лютого в український прокат вийшов бойовик «Стволи Акімбо», де Редкліфф зіграв програміста-невдаху, якого змушують брати участь в жорстокій грі на виживання, але його прокат був перерваний через пандемію коронавірусу.

З цієї ж причини на невизначений час була перенесена прем'єра біографічного фільму «Втеча з Преторії», де актор також виконав головну роль несправедливо засудженого борця з апартеїдом у Південній Африці Тіма Дженкіна.

2227 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: