«Рік та Морті»: схиблений трейлер і дата прем'єри другої частини 4 сезону

1 квітня 2020,  17:48 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал Adult Swim поділився сьогодні довгоочікуваним трейлером другої частини 4 сезону науково-фантастичного серіалу для дорослих «Рік та Морті», де на наших героїв чекають ще більш божевільні пригоди.

Якщо ви раптом ще не знайомі з Ріком і Морті, то ось офіційний синопсис культового мультсеріалу від Дена Гармона і Джастіна Ройланда:

У центрі сюжету — школяр на ім'я Морті і його дідусь Рік. Морті — звичайний хлопчик, який нічим не відрізняється від своїх однолітків. А ось його дідусь займається незвичайними науковими дослідженнями і часто повністю неадекватний. Він може в будь-який час дня і ночі схопити онука і відправитися разом з ним в міжпросторову пригоду за допомогою побудованої з різного мотлоху літаючої тарілки, яка здатна переміщатися крізь часовий тунель. Щоразу ця парочка опиняється в найнесподіваніших місцях і найбезглуздіших ситуаціях.

У майбутніх серіях, яких буде рівно 5 штук, Рік і Морті знову будуть подорожувати різними планетами, перетворяться на космічних лицарів, отримають на горіхи, рятуватимуть мультивсесвіт (який самі мало не занапастять) і стануть свідками битви кота і собаки в екзоскелетах та поєдинку на джедайських мечах.

Мультсеріал «Рік та Морті» повертається з новими серіями 3 травня.

1418 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: