Роберт Дауні мол. озвучить Залізну людину в мультсеріалі «Що, якби ...?»

30 березня 2020,  18:43 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Незважаючи на трагічну долю Залізної людини у фільмі «Месники: Завершення», Роберт Дауні мол. не збирається остаточно прощатися зі своїм супергероєм і знову примірить образ Тоні Старка в мультсеріалі «Що, якби...?», де на нього чекає зустріч з Грандмайстром.

Супергеройський мультсеріал «Що, якби...?» є одним зі спільних проектів Marvel Studios і Disney+ і покаже знайомі сюжети фільмів MCU з несподіваною заміною персонажів.

Наприклад, в одній із серій сценаристи перевернуть з ніг на голову сюжет блокбастера «Тор: Рагнарок» і покажуть, як Залізна людина відправиться замість Тора на планету Сакаар, де познайомиться з Грандмайстром (і, можливо, буде битися в гладіаторському поєдинку).

Про це розповів в інтерв'ю для Buzzfeed актор Джефф Голдблюм, який зіграв Грандмайстра в третьому «Торі»:

Я був в студії Disney і записав голос Грандмайстра для серії мультсеріалу, який вийде на Disney+ і називається «Що, якби...?», де з'являться анімаційні версії всіх наших улюблених персонажів зі світу Marvel. І в цій серії з'являться Грандмайстер і Залізна людина, і Роберт Дауні буде його голосом. І Корг, Тайка Вайтіті, вже записав свій голос для цього.

Так що чекаємо з нетерпінням, коли побачимо в одному кадрі Залізну людину, Грандмайстра і чарівного Корга (Тайка Вайтіті).

На початку року Дауні мол. повернувся на великі екрани в пригодницькому фільмі для всієї родини «Дулітл», де він втілив доктора, який може розмовляти з тваринами.

1440 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: