Фільми «Чорна вдова» і «Мулан» перенесені на невизначений час

25 березня 2020,  20:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Disney офіційно підтвердила, що переносить прем'єри своїх очікуваних фільмів «Чорна вдова» і «Мулан» у зв'язку зі світовою пандемією коронавірусу.

Прем'єра супергеройського екшену «Чорна вдова» зі Скарлетт Йоханссон у головній ролі повинна була відбутися 30 квітня, а рімейк мультфільму «Мулан» повинен був вийти на екрани 26 березня. Тепер обидва фільми переносяться на невизначений час, оскільки складно спрогнозувати, коли у всіх країнах завершиться карантин і знову запрацюють кінотеатри.

І «Чорна вдова», і «Мулан» мають потенціал зібрати в прокаті по 1 мільярду доларів, тому Disney буде ретельно обирати для них нові дати релізу, щоб зібрати максимальну касу після карантину, який за короткий термін приніс кіноіндустрії величезні збитки, що будуть продовжувати рости, поки карантин не закінчиться.

Також нещодавно були перенесені прем'єри ще двох потенційних блокбастерів-мільярдерів «Форсаж 9» (на 1 квітня 2021 року) та «Диво-жінка 1984» (на 13 серпня).

Сьогодні Кабінет міністрів України продовжив карантин до 24 квітня і ввів режим надзвичайної ситуації на всій території України, так що всі заплановані на цей час кінопрем'єри скасовуються і переносяться на майбутнє. У всякому разі, ми сподіваємося на те, що після карантину українці все-таки зможуть побачити очікувані фільми на великих екранах.

1692 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: