Вийшов трейлер серіалу «Захищаючи Джейкоба» з Крісом Евансом і Мішель Докері

25 березня 2020,  18:49 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка фільмів «Месники: Завершення» і «Ножі наголо» Кріс Еванс грає батька, чий син стає підозрюваним у вбивстві, в першому трейлері детективного міні-серіалу «Захищаючи Джейкоба».

Міні-серіал «Захищаючи Джейкоба», трейлер якого щойно представив стримінговий сервіс Apple TV+, буде екранізацією роману письменника Вілльяма Лендея. У цьому напруженому трилері шокуючий злочин вражає невелике місто в штаті Массачусетс і конкретно одну його сім'ю, змушуючи помічника окружного прокурора обирати між своїм клятвеним обов'язком відстоювати справедливість і своєю безумовною любов'ю до сина.

Помічника прокурора Енді Барбера грає Еванс, а його 14-річного сина Джейкоба, якого звинувачують у жорстокому вбивстві, втілює зірка горора «Воно» Джейден Мартелл. У минулому році він вже з'являвся з Евансом в одному кадрі в детективі «Ножі наголо».

Мати Джейкоба і дружину Енді, Лорі Барбер, втілює зірка кримінальної стрічки Гая Річі «Джентльмени» Мішель Докері, яку ви також можете знати завдяки хітовому британському серіалу «Абатство Даунтон».

Прем'єра міні-серіалу «Захищаючи Джейкоба» відбудеться 24 квітня.

2327 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: