Насолоджуємося неймовірною заставкою 3 сезону серіалу «Світ Дикого Заходу»

21 березня 2020,  18:45 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал HBO вирішив порадувати наші зорові та звукові рецептори, поділившись в мережі заставкою 3 сезону хітового науково-фантастичного серіалу «Світ Дикого Заходу», яка зачаровує.

Події нових серій «Світу Дикого Заходу», продюсером якого виступає режисер останніх «Зоряних воєн» Джей Джей Абрамс, розвиваються в футуристичному Лос-Анджелесі, так що заставка повністю відповідає духу майбутнього.

У ній також можна побачити різноманітні символи, як птах-робот, який прагне до світла, що символізує прагнення роботів до свободи, та людиноподібні роботи, які потопають у крові, що говорить про те, що війна людей і роботів триває, і що вона буде ще більш кривавою.

На початку відео з'являються імена акторів Еван Рейчел Вуд, Тенді Ньютон, Джеффрі Райта, Тесси Томпсон, Аарона Пола і Еда Гарріса, так що саме вони зіграють в нових серіях основних персонажів, а інші герої будуть з'являтися на екрані набагато рідше.

Автором музики в заставці та в усіх серіях виступає композитор Рамін Джаваді, чия творчість вам напевно знайома це він створював ту чарівну музику для ще одного хітового серіалу «Гра престолів».

Друга серія 3 сезону «Світу Дикого Заходу» під назвою «The Winter Line» («Зимова лінія») на честь основної оборонної лінії в системі німецьких фортифікаційних споруд за часів Другої світової війни вийде на телеекрани 23 березня за українським часом.

1653 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: