Супергерої печуть хліб: чим займаються Генрі Кавілл і Брі Ларсон на карантині?

21 березня 2020,  17:18 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Голлівудські актори Генрі Кавілл і Брі Ларсон, відомі завдяки втіленню на великому екрані супергероїв Супермена і Капітана Марвел, поділилися своїми новими хобі, які не дають їм занудьгувати під час карантину.

36-річний актор, якого ви також можете знати завдяки ролі Ґеральта з Рівії в хітовому серіалі від Netflix «Відьмак», опублікував у п'ятницю в Instagram фотографію хліба, який він спік сам.

Хліб отримав наступну назву:

Ізоляційний хліб.

Нещодавно коронавірус діагностували у його колеги по 2 сезону «Відьмака» Крістофера Гів'ю, після чого зйомки були зупинені, так що Кавілл в цілях безпеки перебуває в самоізоляції.

А зірка блокбастера «Месники: Завершення» поділилася фотографією зі свого заднього двору з новою приставкою від Nintendo:

Уже схиблена на грі «Animal Crossing: New Horizons»! Я так сумувала за Томом Нуком! Якщо ви шукаєте приємний спосіб проводити час вдома, я дуже рекомендую замовити свою приставку Nintendo Switch і [віртуально] втікти разом з нею на острів. Так, у кого є для мене залізні самородки? #реклама

А чим ви займаєтеся під час карантину? Печете хліб чи граєте в приставку? Діліться своїми лайфхаками, як не нудьгувати вдома, в коментарях.

1813 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: