Джаред Падалекі і Ліндсі Морган стануть напарниками в рімейку серіалу «Вокер, техаський рейнджер»

14 березня 2020,  23:30 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Телеканал The CW готує сучасний перезапуск культового серіалу «Вокер, техаський рейнджер», головну роль в якому виконає зірка хітового фентезі «Надприродне» Джаред Падалекі.

«Надприродне» добігає кінця після 15 сезонів, але Падалекі не збирається залишати телеекрани. Його наступною роллю стане роль легендарного техаського рейнджера в серіалі «Вокер», яку в 90-х прославив Чак Норріс.

Новий герой Падалекі, Корделл Вокер, буде вдівцем і батьком двох дітей з твердим моральним кодексом, який останні два роки працював під прикриттям. Вокер повертається у рідне місто Остін, що в штаті Техас, і відкриває, що там на нього чекає не менш важка робота.

В Остіні він знайомиться з Мікі, однією з перших жінок-рейнджерів в Техасі. Вона служила в армії і є дуже зосередженою та проникливою ​​в своїй роботі. Разом з Вокером вони будуть вести різні розслідування — зокрема розслідувати смерть його дружини, оскільки з поверненням додому він починає розуміти, що вона не була випадковістю.

Роль Мікі виконає Ліндсі Морган, відома завдяки науково-фантастичному серіалу «Сотня», що також виходить на каналі The CW.

Прем'єра серіалу «Вокер» відбудеться восени.

3019 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: