Рейчел МакАдамс, Вілл Феррелл та Пірс Броснан знялися в комедії про Євробачення

22 лютого 2020,  21:15 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Американська комедія «Євробачення» зібрала вражаючий зірковий каст, центром якого стали номінантка на премію «Оскар» Рейчел МакАдамс та номінант на премію «Золотий глобус» Вілл Феррелл.

Головними героями фільму «Євробачення» будуть ісландські музиканти-початківці Ларс та Сігріт, які отримують можливість представити свою країну на наймасштабнішому пісенному конкурсі в світі і довести всім, що за свою мрію завжди варто боротися.

Ролі Ларса та Сігріт виконують Феррелл і МакАдамс, які вже знімалися разом у комедії «Незвані гості». Сподіваємося, що ми неодноразово почуємо в «Євробаченні», як вони співають дуетом.

Другорядних героїв цієї історії втілять Пірс Броснан, Ден Стівенс, Натасія Деметріу, Оулавюр Даррі Оулафссон та співачка Демі Ловато.

Феррелл також виступає одним зі сценаристів «Євробачення», а в режисерському кріслі проекту знаходиться режисер «Незваних гостей» Девід Добкін.

Останніми ролям МакАдамс на великому екрані стали ролі в супергеройському екшені від Marvel Stuidos «Доктор Стрендж», драмі «Непокора» та комедії «Нічні ігри». А Феррелла можна буде скоро побачити в фільмі «Під укіс».

Прем'єра «Євробачення» очікується пізніше в 2020 році.

2001 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: