Вілл Феррелл і Пол Радд возз'єднаються в серіалі «Психіатр по сусідству»

21 лютого 2020,  19:56 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Колеги по фільму «Телеведучий: Легенда про Рона Бургунді» Вілл Феррелл і Пол Радд підписалися на головні ролі в новому міні-серіалі «Психіатр по сусідству».

Серіал «Психіатр по сусідству» («The Shrink Next Door») буде чорною комедією, яка ґрунтується на популярному торішньому подкасті. Вона розповість про дивні відносини чарівного психіатра доктора Айзека «Айка» Гершкопфа та його давнього пацієнта Мартіна «Марті» Марковіца.

Айк повільно захоплює життя Марті, переїжджаючи в будинок Марті і встановлюючи свій контроль над його сімейним бізнесом, і незабаром відносини між лікарем і пацієнтом, що на перший погляд здаються нормальними, стають такими, які підігріваються маніпуляціями, надзвичайним контролем і дисфункцією.

Роль психіатра виконає Радд, а його пацієнта зіграє Феррелл, повідомив сайт Deadline у середу. Як думаєте, хто з них швидше зведе іншого з розуму?

У минулому році Радд повернувся в образі супергероя Людини-мурахи в блокбастері від Marvel Studios «Месники: Завершення» та зіграв одразу дві ролі серіалі від Netflix «Життя з самим собою». А влітку його можна буде побачити в науково-фантастичній кінострічці «Мисливці на привидів: З того світу».

Феррелл виступив продюсером популярної минулорічної драми «Шахрайки з Волл-стріт» з Дженніфер Лопез, а минулого місяця представив на кінофестивалі «Санденс» драматичну комедію «Під укіс», де він виконав головну роль.

1976 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: