З'явився новий трейлер фільму «Історія Девіда Копперфілда» з Девом Пателем

14 лютого 2020,  17:31 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вчора кінокомпанія Searchlight Pictures поділилася другим трейлером своєї очікуваної адаптації класичного роману Чарльза Діккенса «Історія Девіда Копперфілда», яку зняв номінант на премію «Оскар» Армандо Іаннуччі.

Драматична комедія «Історія Девіда Копперфілда» буде слідувати за Девідом Копперфілдом, хлопцем з добрим серцем, який народився в Англії в другій половині 19 століття. Коли йому було всього півроку, його батько помер, і він провів своє раннє дитинство разом зі своєю мамою та їхньою доброю економкою. Але коли мати Девіда вийшла заміж за чоловіка, який не любив хлопчика, його відіслали геть. І це поклало початок його великим пригодам.

Роль Девіда Копперфілда виконує номінант на премію «Оскар» Дев Патель, який прославився на увесь світ в 2008 році завдяки оскароносному фільму Денні Бойла «Мільйонер з нетрів».

Компанію Пателю в цих пригодах складуть відомі актори Г'ю Лорі, Тільда ​​Свінтон, Гвендолін Крісті, Пітер Капальді, Бенедикт Вонг та Бен Вішоу.

Для Іаннуччі екранізація роману Діккенса, який вважають тріумфом письменника і його найвеличнішим твором, буде третьою повнометражною режисерською роботою після сатиричних картин «У петлі» та «Смерть Сталіна». Також Іаннуччі є творцем хітового серіалу «Віце-президент» і нового науково-фантастичного ситкому «Авеню 5» з Лорі в головній ролі.

Разом з трейлером з'явився і новий постер адаптації Діккенса, який нагадує театральну виставу з головним героєм у центрі.

Українська прем'єра «Історії Девіда Копперфілда» очікується 28 травня.

1717 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: