Фільм «Сенсація» з Шарліз Терон отримав «Оскар» за Найкращий грим

10 лютого 2020,  17:31 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Завдяки неймовірному гриму, який змінив до невпізнанності актрис Шарліз Терон і Ніколь Кідман, драматичний фільм «Сенсація» отримав минулої ночі премію «Оскар».

Драма «Сенсація», режисером якої є Джей Роуч, ґрунтується на реальному скандалі. Він розповідає про телеведучих і журналісток Мегін Келлі, Гретчен Карлсон і Кайлу Поспісін, які першими виступили зі звинуваченнями в сексуальних домаганнях проти глави Fox News і Fox Television Stations Роджера Айлза, в результаті чого той був змушений залишити керівну посаду.

Терон і Кідман грають Мегін Келлі і Гретчен Карлсон, реальних робітниць Fox News, а Кайлу Поспісін, збірний образ, втілила Марго Роббі.

За свою гру Терон і Роббі були номіновані на «Оскар», але не отримали статуетки, зате їхній фільм відзначили нагородою за Найкращі грим і зачіски, яку кіноакадеміки вручили Кадзухіро Цудзі, Енн Морган та Вівіан Бейкер.

У даній категорії «Сенсація» обійшла скандальний трилер «Джокер», біографічну драму «Джуді», діснеївське фентезі «Чаклунка: Повелителька темряви» та військовий епік «1917».

Грим так сильно змінив зовнішність Терон, повністю перетворивши її на Мегін Келлі, що Кідман дійсно не впізнала колегу в її образі, коли вперше зустрілася з нею на знімальному майданчику.

В український прокат фільм «Сенсація» виходить вже у цей четвер, 13 лютого.

Повний список переможців премії «Оскар-2020».

4161 

1 коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: