Перший погляд на спін-офф «G.I. Joe: Атака кобри» з Генрі Голдінгом

7 лютого 2020,  02:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У свій день народження, який був 5 лютого, актор Генрі Голдінг поділився першим поглядом на свого персонажа з фільму «Snake Eyes», який буде спін-оффом екшен-франшизи «G.I. Joe: Атака кобри».

Опублікувавши в середу в Instagram загадковий чорно-білий знімок зі зйомок пригодницького бойовика «Snake Eyes» («Очі змії») актор написав:

Оскільки сьогодні мій день народження і я граю Очі змії... Ось ваш перший погляд.

Фотографія показує, як Голдінг, одягнений в темний одяг і з мечем за спиною, піднімається старовинними сходами в якийсь храм.

У січні знімальний процес фільму переїхав до Японії, так що це японський храм. Можливо герой вирушає туди на навчання або за мудрою порадою.

У коміксах Очі змії є воїном-ніндзя, який спритно управляється з японським мечем та різноманітною вогнепальною зброєю і має чорні пояси з 12 різних видів бойових мистецтв. Він також німий, але оскільки спін-офф розповість історію його становлення, то можливо нам покажуть його до того трагічного інциденту, який покалічив його обличчя і зробив його німим.

У фільмах «G.I. Joe: Атака кобри» і «G.I. Joe: Атака кобри 2» Очі змії втілював шотландець Рей Парк, але студія Paramount Pictures нарешті вирішила віддати цю роль в руки азіатського актора.

На початку року ви могли бачити Голдінга в романтичній комедії «Щасливого Різдва» з Емілією Кларк, а зараз він грає лиходія в новому кримінальному фільмі Гая Річі «Джентльмени».

Разом з Голдінгом в спін-оффіпро Очі змії зіграють Самара Вівінг, Ендрю Кодзі, Урсула Корберо та Іко Вайс (так, ніяких Ченнінга Татума, Двейна Джонсона і Брюса Вілліса тут не буде). Режисером нової глави всесвіту «G.I. Joe» виступає Роберт Швентке.

Світова прем'єра екшену «Snake Eyes» запланована на 15 жовтня.

2322 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: