З'явилися нові постери фільму «Нові мутанти»

27 січня 2020,  16:41 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія 20th Century Fox опублікувала в мережі 2 нових постери з героями супергеройського горора Джоша Буна «Нові мутанти», спін-оффа легендарної франшизи «Люди Ікс».

Фільм «Нові мутанти» розповість про п'ятьох юних мутантів, яких поміщають в ізольовану лікарню для психологічного моніторингу. Коли в лікарні починають відбуватися дивні речі, їхні здібності та дружба пройдуть серйозне випробування, поки вони будуть боротися за те, щоб вибратися звідти живими.

Цими мутантами будуть Ільяна РаспутінаМеджік (Аня Тейлор-Джой), Рані Сінклер/Вулфсбейн (Мейсі Вільямс), Роберто да Коста/Санспот (Генрі Зага), Дані Мунстар/Міраж (Блю Гант) і Сем Гатрі/Гарматне ядро ​​(Чарлі Гітон).

Щоб підкреслити, що в лікарні на цю п'ятірку чекають жахливі випробування, слоган на іспанському постері «Нових мутантів» за участю героїні Міраж зловісно говорить:

Вони ніколи не випустять тебе.

А на новому груповому постері в стилі поп-арт зображені обличчя головних героїв, де крізь назву просвічуються їхні черепи. Мабуть, це один з найбільш оригінальних постерів, які тільки отримували супергеройські фільми.

Українська прем'єра фільму «Нові мутанти» відбудеться навесні, 2 квітня.

1607 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: