Камео Езри Міллера підірвало кросовер «Криза на Нескінченних Землях»

18 січня 2020,  00:28 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал The CW знатно попрацював над тим, щоб шостий кросовер Arrowverse «Криза на Нескінченних Землях» був найбільш епічним, запросивши туди трьох Суперменів і навіть Люцифера. Але ніхто не очікував, що там також з'явиться Флеш з «Ліги справедливості».

Події кросовера «Криза на Нескінченних Землях» зачіпають усі світи, і його сценаристи вирішили показати це буквально, вписавши в сценарій найрізноманітніших героїв з різних всесвітів.

У передостанній серії кросовера Баррі Аллен у втіленні Гранта Гастіна несподівано зустрів Флеша з іншого світу, і ним виявився сам Езра Міллер, який грав найшвидшу людину на планеті у фільмі «Ліга справедливості».

Після виходу серії Гастін опубліковав в соцмережах три фотографії зі зйомок, де вони з Міллером позують і обіймаються в костюмах Флешів:

Як вам це? Езра просто унікальний. Я такий радий, що ми змогли це зробити і тримали все в секреті до сьогодні. Дякую, @dccomics.

Камео ще одного Флеша виявилося сюрпризом не тільки для глядачів, а й для колег Гастіна по всесвіту Arrowverse. Зокрема для Мелісси Бенойст, яка грає Супергьорл. Вона написала в коментарях під фото:

ВИ ТРИМАЛИ ЦЕ В СЕКРЕТІ ДУЖЕ ДОБРЕ. НІХТО з нас не знав!!! Чи вони знали?! Невже я єдина, хто не знав?!

А яка була у вас реакція на появу Флеша з DCEU?

Сподіваємося, що одного разу Міллер все-таки отримає свій супергеройський сольник, який студія Warner Bros. постійно відкладає до кращих часів.

2899 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: