«Союз двох споріднених душ»: Потап і Настя поділилися милими селфі з відпустки

17 січня 2020,  23:35 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Найпрекрасніша пара українського шоу-бізнесу Олексій Потапенко і Настя Каменських, відомі просто як Потап і Настя, вирушила в «робочу відпустку» до Мексики, де вони не тільки їдять тако, а й активно бігають вранці.

Кілька годин тому Каменських опублікувала в своєму Instagram прекрасне селфі з Потапом, а в описі до нього зворушливо зізналася чоловікові в коханні:

Кохання це союз двох споріднених душ, двох людей, які ідеально підходять одне одному. Знайдіть своє кохання і ніколи не втрачайте.

На фото українська співачка і виконавиця хіта «Elefante» позує в жовтому топі, який ідеально поєднується своїм кольором з ремінцем годинника Потапа. А на задньому плані можна побачити справжнє екзотичне бунгало.

За кілька днів до цього Потап поділився мотивуючою фотографією з дружиною, на якій пара виглядає щасливою після пробіжки берегом Карибського моря:

Щоб їсти тако і гуакамоле та пити текілу, потрібно бути в формі.

І ось ще одне чудове фото щасливої пари від Насті:

Мій чоловік назавжди. @realpotap

Потап нещодавно повернувся в образі отця Євлампія в українській комедії «Шалене весілля 2», яку ви все ще можете застати в кінотеатрах.

А цієї неділі, 19 січня, Потапа і Настю можна буде побачити в кріслах журі шоу «Голос країни», де вони будуть відкривати нові таланти і змагатися за перемогу з Тіною Кароль, Монатіком і Даном Баланом.

2633 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: