Тримайся, Танос: місіс Мейзел приєдналася до всесвіту Marvel

17 січня 2020,  18:46 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

«Цицьки вгору»! На цьому тижні «Дуже пізнє шоу» і його ведучий Джеймс Корден порадували нас епічним кросовером всесвіту Marvel з популярним комедійним серіалом «Дивовижна місіс Мейзел».

Скетч починається з того, що володарка 2 «Золотих глобусів» Рейчел Броснахен, вона ж місіс Мейзел, оголошує, що після трьох хітових сезонів вона вирішила піти далі і стати частиною кіновсесвіту Marvel.

В новому блокбастері їй належить дізнатися у Таноса, звідки у нього «ці прекрасні камінчики», «скільки у них каратів» і «чи є у нього місіс Танос» (якщо чесно, то в реальному фільмі вона заговорила б Божевільного Титана до смерті); стати берегинею щита Капітана Америка і познайомитися з Людиною-павуком.

Звичайно, режисером цього фільму стає сам Корден!

Нещодавно він з'явився на великому екрані в мюзиклі «Кішки», який багато хто називає найгіршим фільмом 2019 року, і в цьому скетчі він згадує цю роль з іронією і визнає, що мюзикл виявився провалом.

В майбутньому Броснахен можна буде побачити в шпигунському фільмі «Ironbark», де компанію їй складе Бенедикт Камбербетч, який у всесвіті Marvel втілює могутнього мага Доктора Стренджа.

Що стосується серіалу «Дивовижна місіс Мейзел», то він вже продовжений на 4 сезон.

2876 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: