Голлівудська діва в пір'ї: Ванесса Гадженс на прем'єрі фільму «Погані хлопці назавжди»

4 лютого 2020,  16:40 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Одним з найяскравіших образів на голлівудських червоних доріжках січня стала Ванесса Гадженс на прем'єрі пригодницького бойовика «Погані хлопці назавжди», де вона з'явилася в шикарній білій сукні з пір'ям та сміливим розрізом.

На червоній доріжці прем'єри фільму «Погані хлопці назавжди», що відбулася в Голлівуді 14 січня, 31-річна актриса сяяла в білій сукні, обробленій пір'ям і стразами, від ліванського дизайнера Georges Hobeika.

Гадженс з посмішкою позувала перед фотографами, демонструючи довгий шлейф сукні та розріз від стегна, який нагадав нам те саме плаття Анджеліни Джолі з церемонії «Оскар».

У довгоочікуваному продовженні бойовиків «Погані хлопці» і «Погані хлопці 2», головні ролі в яких виконують Вілл Сміт та Мартін Лоуренс, Гадженс втілила молоде поповнення і члена нової поліцейської спецгрупи на ім'я Келлі.

В інтерв'ю на шоу «Доброго ранку, Америка» актриса поділилася своїми емоціями від участі в цій франшизі, сказавши, що для неї «це велика честь»:

Це така велика частина культури, тому для мене велика честь стати частиною [цієї історії]. Бути цією крутою дівчиною. [У фільмі «Погані хлопці назавжди»] у мене є косички, я стріляю з пістолетів, я б'ю поганих хлопців.

Сподіваємося, що її Келлі повернеться в четвертій частині пригод найвідважніших копів в Маямі Майка Лоурі і Маркуса Бернетта.

Читайте нашу рецензію на фільм «Погані хлопці назавжди».

2156 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: