Вийшов новий трейлер фільму «Чорна вдова» зі Скарлетт Йоханссон і Рейчел Вайс

14 січня 2020,  16:36 | Новини фільмів

Родина знову разом. Компанія Marvel Studios порадувала нас сьогодні ексклюзивним трейлером свого наступного супергеройського екшену «Чорна вдова», першого сольника про Наташу Романову.

Події фільму «Чорна вдова» будуть розвиватися після подій блокбастера «Перший месник: Протистояння», після якого Наташа Романова (номінантка на премію «Оскар» Скарлетт Йоханссон) була змушена податися в біга.

Вона вирішує поглянути в обличчя своєму минулому і знаходить своїх давніх колег і названих сестер Єлену Бєлову (Флоренс П'ю) та Меліну Востокофф (Рейчел Вайс), які, як і Наташа, пройшли програму підготовки Чорних вдів. Разом з ними за один стіл сідає і суперсолдат Олексій Шостаков/Червоний вартовий (Девід Гарбор), який називає Наташу, Єлену та Меліну своєю сім'єю.

Та незабаром цій бойовій сімейці доведеться боротися з новим поколінням Чорних вдів, які, як показує трейлер, мають намір їх знищити, і суперлиходієм Таскмастером, який ховає своє обличчя під маскою.

Українська прем'єра супергеройського фільму «Чорна вдова», який зняла режисерка Кейт Шортланд, відбудеться навесні, 30 квітня.

Але раніше ми побачимо Йоханссон у сатиричній комедії Тайки Вайтіті «Кролик Джоджо», яка вийде на великі екрани 23 січня. За другопланову роль в ній актриса була номінована на «Оскар».

1995 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: