Капітан Америка і Чорна вдова возз'єдналися на церемонії «Золотий глобус 2020»

6 січня 2020,  19:00 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Кріс Еванс і Скарлетт Йоханссон, які прославилися на весь світ завдяки втіленню супергероїв Капітана Америка та Чорної вдови у фільмах про Месників, вручили одну зі статуеток на церемонії нагородження премії «Золотий глобус».

У неділю, 5 січня, Еванс і Йоханссон возз'єдналися, щоб вручити нагороду «Золотий глобус» акторові Терону Еджертону, який переміг у категорії Найкращий актор комедії або мюзиклу за втілення Елтона Джона у фільмі «Рокетмен».

Коли вони виходили на сцену, щоб оголосити переможця, Еванс, як справжній джентльмен, допомагав Йоханссон з довгим шлейфом її сукні, пише Just Jared.

Йоханссон і сама була номінована в цей вечір за свою гру у фільмі «Шлюбна історія», але, на жаль, не отримала статуетку. Проте вона все одно виглядає неймовірно щасливою на фотографіях з церемонії нагородження.

Востаннє супергерої Еванса і Йоханссон з'явилися в одному кадрі в блокбастері «Месники: Завершення», який вийшов минулої весни і став найприбутковішим фільмом усіх часів, обігнавши «Аватара».

У грудні Еванс зіграв у детективному фільмі Раяна Джонсона «Ножі наголо», а Йоханссон вже скоро можна буде побачити в сатиричній стрічці Тайки Вайтіті «Кролик Джоджо», після чого вона повернеться в образі супергероїні Наташі Романової у своєму сольному екшені «Чорна вдова».

4264 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: