Марго Роббі веселиться на нових кадрах фільму «Хижі пташки»

20 грудня 2019,  17:14 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Нові кадри супергеройського екшену від Warner Bros. і DC «Хижі пташки та фантастична Харлі Квін» містять відсилання до одного дуже відомого супергероя, з яким Харлі Квін вже стикалася раніше.

Наша улюблена суперлиходійка Харлі Квін розлучається з Джокером і відправляється в свою сольну пригоду разом з новими подругами у фільмі «Хижі пташки», чий офіційний синопсис повідомляє:

Харлі Квін і три супергероїні — Чорна канарка, Мисливиця і Рене Монтойя — об'єднуються в одну команду, щоб врятувати дівчинку Кассандру Кейн від злочинного боса Чорної маски.

На першому кадрі, де Харлі (Марго Роббі) посміхається на всі 32 зуба, можна краще розглянути її зачіску і прикрасу на шиї. Футболка списана її ім'ям, а ось на прикрасі присутня підвіска з ім'ям... Брюс. Як Брюс Вейн.

У фільмі «Загін самогубців» Бетмен (Бен Аффлек) ганявся за Харлі і Джокером (Джаред Лєто), поки вони не впали в машині в річку. Джокер втік, але Темному лицареві вдалося зловити Харлі і відправити її до в'язниці. Невже вони з тих пір помирилися і стали кращими друзями?

На останньому кадрі компанію Харлі складають її нові подруги Чорна канарка (Джерні Смоллетт), Мисливиця (Мері Елізабет Вінстед), Рене Монтойя (Розі Перес) і Кассандра Кейн (Елла Джей Баско).

Режисером їхніх пригод виступає Кеті Янь. Українська прем'єра фільму «Хижі пташки та фантастична Харлі Квін» відбудеться 6 лютого.

4711 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: