Скарлетт Йоханссон на новому портретному постері фільму «Чорна вдова»

16 грудня 2019,  15:53 | Новини фільмів

На конвенції CCXP, яка відбулася в Бразилії, супергеройський екшен «Чорна вдова» отримав новий шикарний постер зі своєю головною героїнею.

Події фільму «Чорна вдова» будуть відбуватися після подій блокбастера «Перший месник: Протистояння», коли Тоні Старк (Роберт Дауні мол.) і Стів Роджерс (Кріс Еванс) розділили Месників. Наташа відправляється в сольну пригоду, у якій їй доведеться поглянути в обличчя своєму минулому.

В образі Наташі Романової, також відомої як Чорна вдова, на екрани повертається Скарлетт Йоханссон, яка грає супергероїню з 2010 року, дебютувавши в цьому образі в екшені «Залізна людина 2».

На новому арт-постері з Бразилії її обличчя виглядає нереально прекрасним і суворим одночасно, а обрамляють його її фірмові пасма волосся вогняного кольору. І якщо придивитися, то в зіниці лівого ока можна помітити символ Чорної вдови.

Разом з Йоханссон у її сольнику зіграють Флоренс П'ю, Рейчел Вайс та Девід Гарбор. Режисером нового супергеройського екшену від Marvel Studios виступає Кейт Шортланд. Продюсує історію Кевін Файгі.

В кінотеатри України «Чорна вдова» прибуде 30 квітня.

1848 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: