Дивимося перший український трейлер екшену «Чорна вдова» зі Скарлетт Йоханссон

3 грудня 2019,  15:21 | Новини фільмів

Як нам і обіцяли, сьогодні відбувся реліз тизер-трейлера очікуваного супергеройського екшену від Marvel Studios «Чорна вдова», де героїня Скарлетт Йоханссон вирушить у свою сольну пригоду.

Екшен «Чорна вдова» буде першою главою Четвертої Фази MCU і відправить нас назад у часі. Його події будуть розвиватися після подій блокбастера «Перший месник: Протистояння», коли Тоні Старк (Роберт Дауні мол.) та Стів Роджерс (Кріс Еванс) посварилися і команда розпалася.

Трейлер показує, що після війни супергероїв Наташа (Йохансон) стає втікачкою і вирішує повернутися на батьківщину в Росію, щоб поглянути в обличчя привидам минулого.

Вона стикається з іншими Чорними вдовами Єленою Бєловою (Флоренс П'ю) та Меліною Востокофф (Рейчел Вайс), які, як і Наташа, пройшли програму підготовки смертоносних шпигунок «Червона кімната». Разом з ними в трейлері з'являється суперсолдат Алєксей Шостаков/Червоний вартовий (Девід Гарбор), з яким Чорні вдови влаштовують милу сімейну вечерю.

До подій MCU сольник Чорної вдови прив'язує державний секретар Таддеус Росс (Вільям Герт), а також флешбеки з минулих фільмів.

Українська прем'єра супергеройського фільму «Чорна вдова», режисером якого виступає Кейт Шортланд, відбудеться 30 квітня.

1711 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: