Хто вкрав гроші школи: перший погляд на Г'ю Джекмана у фільмі про шкільний скандал

1 грудня 2019,  00:40 | Новини фільмів

Номінант на премію «Оскар» Г'ю Джекман виглядає дуже винним на першому кадрі біографічного фільму «Bad Education».

Драма «Bad Education» («Погана освіта») була заснована на реальних подіях і слідує за гучним скандалом, що розгортається в одній з державних шкіл США у зв'язку з розтратою коштів її керівництвом.

В цій історії Джекман втілює Френка Тассоне, директора школи, і якщо він виглядає винуватим на першому кадрі (див. нижче), то це так і є. У 2006 році його відправили до в'язниці за привласнення 11 мільйонів доларів, які він забрав у свого шкільного округу.

Разом з Джекманом у фільмі режисера Корі Фінлі знялася лауреатка премії «Оскар» Еллісон Дженні, але, на жаль, вона відсутня на даному кадрі. Їй дісталася роль адміністратора школи Пем Глакін, креативної співучасниці Тассоне в цьому злочині.

Останніми фільмами Джекмана перед цим були супергеройський екшен «Логан», мюзикл «Найвеличніший шоумен» та байопік «Лідер гонки». А також цього року він озвучив одного з основних персонажів у мультфільмі «Містер Лінк: Загублена ланка еволюції».

Драматична картина «Bad Education» вже була показана на кінофестивалях в Торонто, Лондоні та Польщі, де її тепло прийняли кінокритики, але поки не повідомляється, коли вона вийде у світовий прокат.

2195 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: