«Ножі наголо»: з'явився другий фрагмент з Деніелом Крейгом, Крісом Евансом і Тоні Коллетт

25 листопада 2019,  15:20 | Новини фільмів

Детективи збирають всіх підозрюваних разом та чемно просять їх не розходитися у другому фрагменті детективного фільму Раяна Джонсона «Ножі наголо».

У фільмі-загадці в дусі Агати Крісті Джонсон познайомить глядачів з талановитим детективом Бенуа Бланом (Деніел Крейг), який прибуває в маєток відомого автора детективних романів Гарлана Тромбі (Крістофер Пламмер), який помер за підозрілих обставин після святкування свого 85-річчя.

Після цього численна рідня збирається в будинку патріарха сім'ї, щоб дізнатися, що він залишив їм у своєму заповіті, і в новому фрагменті Блан просить їх усіх залишатися на своїх місцях, поки він не поговорить з кожним з них. Оскільки тепер кожен з них знаходиться під підозрою.

Щоб познайомитися ближче з цікавим героєм Кріса Еванса, дивіться перший фрагмент фільму «Ножі наголо», де він прибуває у маєток свого діда Гарлана.

Разом з Крейгом, Евансом і Пламмером в цій напруженій історії знялися Тоні Коллетт, Ана де Армас, Дон Джонсон, Джеймі Лі Кертіс, Майкл Шеннон, Кетрін Ленгфорд і Лакіт Стенфілд. Ви можете побачити їхніх персонажів на локалізованому постері нижче.

В український прокат детектив Джонсона вийде 5 грудня.

1879 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: