«Щасливого Різдва»: Емілія Кларк та Емма Томпсон в новому комедійному фрагменті

25 листопада 2019,  02:35 | Новини фільмів

В романтичній комедії «Щасливого Різдва» Емілія Кларк втілює дівчину, яка пережила важку хворобу, але все одно навідріз відмовляється вести здоровий образ, що дуже турбує її екранну маму Емму Томпсон.

Фільм Пола Фіга, натхненний піснями легендарного Джорджа Майкла, розповість про дівчину на ім'я Кейт (Кларк), яка нещодавно ледь не померла і тепер лютує по всьому Лондону, приймаючи погані рішення, супроводжувані дзвінком дзвіночків на її туфлях, що є ще одним дратівливим наслідком її роботи ельфом в цілорічному різдвяному магазині.

Її мама Аделія (Томпсон) дуже переживає за свою дочку і веде її на прийом до лікаря, і коли лікар запитує, чи їсть Кейт шкідливу їжу, чи займається вона спортом і чи п'є вона алкоголь, на всі ці питання у головної героїні і її матері є абсолютно протилежні відповіді.

Разом з Кларк і Томпсон в цій веселій і зворушливій історії зіграють Генрі Голдінг та Мішель Йео, які обіймають головну героїню на новому постері нижче.

Дивіться також другий фрагмент комедії «Щасливого Різдва», де героїня Кларк безсовісно порушує лікувальну дієту і їсть фастфуд.

У кінотеатрах України цей фільм можна буде побачити з 19 грудня.

3001 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: