Лілі Коллінз приступила до зйомок серіалу від творця «Сексу у великому місті»

16 листопада 2019,  16:06 | Новини серіалів

Номінантка на премію «Золотий глобус» Лілі Коллінз вирушила до столиці Франції, щоб знятися у своєму новому серіалі під назвою «Емілі в Парижі».

Драматичний серіал «Емілі в Парижі» («Emily in Paris») буде слідувати за молодою американкою з Середнього Заходу, яку наймає паризька маркетингова фірма, щоб вона допомогла їм зрозуміти американців і подивитися на світ з їхньої точки зору.

У середу, 13 листопада, папараці зловили Коллінз в свої об'єктиви, коли вона знімалася в сценах на катері на річці Сені.

На актрисі було яскраве пальто з принтом з різних туфель, вона пила шампанське зі своїм партнером по сцені, робила селфі й розмахувала прапорами США та Франції, Очевидно, її героїня Емілі відмінно проводить час на своїй новій роботі.

Автором серіалу виступає Даррен Стар, творець хітового серіалу «Секс у великому місті», за який він отримав премію «Еммі».

Цього року Коллінз зіграла головні жіночі ролі в двох біографічних фільмах «Толкін» і «Звабливий, поганий, злий». Також нещодавно вона втілила Фантіну в міні-серіалі «Знедолені».

Прем'єра «Емілі в Парижі» очікується у 2020 році.

1553 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: