«Мідвей» обійшов фільми «Доктор Сон» і «Термінатор: Фатум» в американському прокаті

11 листопада 2019,  19:37 | Бокс-офіс | Автор: Елена Стрельбицкая

Нова епічна кінострічка Роланда Еммеріха «Мідвей» із зірковим кастом, що розповідає про Другу світову війну, дебютувала на 1-му місці в американському прокаті. Кого їй вдалося обійти у свої прем'єрні вихідні?

«Мідвей» несподівано злетів на 1-е місце американського бокс-офісу, заробивши у свій дебютний вікенд $17,5 млн, тоді як очікуваний фентезійний горор «Доктор Сон», знятий за мотивами роману Стівена Кінга, опинився на 2-му місці з $14,1 млн.

Але оскільки сиквел «Сяйва» вийшов не лише американський, а й у світовий прокат, до американських $14,1 млн він додав за минулі вихідні ще $20,0 млн, тому його бокс-офіс зараз складає $34,1 млн.

На 3-му місці стартувала сімейна комедія Джоном Сіною «Ігри з вогнем» ($12,8 млн), а на 4-му розташувалася романтична кінокартина «Щасливого Різдва» ($11,6 млн) з Емілією Кларк та Генрі Голдінгом в головних ролях.

Ці чотири прем'єри посунули науково-фантастичний бойовик Тіма Міллера «Термінатор: Фатум» з 1-го аж на 5-е місце ($10,8 млн), хоча він у прокаті всього другі вихідні.

Чи вдалося горору «Доктор Сон» очолити український прокат, поки не повідомляється.

В українські кінотеатри «Мідвей» прибуде наступного тижня, 21 листопада. «Щасливого Різдва» українські глядачі побачать на великому екрані з 19 грудня, а «Ігри з вогнем» 26 грудня.

3273 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: