Бетані Джой Ленц перетворилася на «одну з Кардашьян» для зйомок в новому фільмі

9 листопада 2019,  00:51 | Новини фільмів

Зірка серіалів «Школа виживання» та «Пірсон» Бетані Джой Ленц знялася в новій романтичній кінокартині для телеканалу Hallmark під назвою «Match Up» і вже поділилася першим поглядом на свою героїню.

У фільмі «Match Up» Ленц втілить молоду жінку на ім'я Наталі ви можете побачити її нижче на закулісній фотографії, яку актриса опублікувала минулого місяця в своєму Instagram.

Про свою героїню і сюжет цієї романтичної комедії Ленц розкрила наступне:

Це була одна з моїх улюблених трансформацій в персонажа. Я сказала своєму гримеру «зробити з мене Кардашьян» для нашого представлення цієї дівчини. По мірі розвитку сюжету Наталі поступово позбавляється від своєї маски, і ми дізнаємося, ким вона є насправді. Це була весела сюжетна арка [для мене як для актриси]. І... звичайно було дуже весело бачити своє обличчя таким. Не можу дочекатися, коли зможу показати вам цю милу історію.

Як вам Ленц в такому образі? Схожа на одну з Кардашьян?

Нещодавно актриса зіграла у різдвяному фільмі «Пуансеттія на Різдво», романтичній комедії «Bottled with Love» та виконала одну з центральних ролей в юридичному серіалі «Пірсон», спін-оффі «Форс-мажорів».

Прем'єра фільму «Match Up» очікується в 2020 році.

1741 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: