Скарлетт Йоханссон розповіла про роботу над сольним фільмом про Чорну вдову

19 жовтня 2019,  17:59 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У новому інтерв'ю голлівудська актриса Скарлетт Йоханссон поділилася деталями про те, як просувається робота над її сольним супергеройським екшеном «Чорна вдова», до прем'єри якого залишилося всього півроку.

На початку місяця, 4 жовтня, Йоханссон відвідала 57-й Нью-Йоркський кінофестиваль, де разом з актором Адамом Драйвером і режисером Ноа Баумбаком представила свій новий драматичний фільм «Шлюбна історія».

Але на червоній доріжці у актриси запитували не тільки про роботу над драмою Баумбака, а й про її найбільш очікуваний проект супергеройський фільм від Marvel Studios «Чорна вдова», який знімає Кейт Шортланд.

В інтерв'ю для каналу ET Canada Йоханссон поділилася новинами про те, на якій стадії виробництва знаходиться її сольний фільм і що він збирається кинути виклик своєму жанру:

Я схвильована. Ми знаходимося на фінальній стадії роботи над «Чорною вдовою». Думаю, ми створили щось унікальне і щось інше для цього жанру. Сподіваюся, ми підняли планку для жанру. З нетерпінням чекаю, коли зможу поділитися [цим фільмом] з усіма.

Раніше повідомлялося, що сольна пригода Наташі Романової нагадуватиме фільми про суперагента Джейсона Борна, тобто буде шпигунським трилером, але з супергеройськими елементами.

Читайте також: 7 нових деталей про сольний фільм Чорної вдови зі Скарлетт Йоханссон.

Прем'єра супергеройського екшену «Чорна вдова», чий перший постер ви можете розглянути нижче, відбудеться 30 квітня 2020 року.

2796 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: