«Вічні»: закулісні фото показують Місто космічних богів і древній палац

12 жовтня 2019,  01:19 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Не Лондоном єдиним. Нові закулісні фотографії супергеройського екшену «Вічні», одного з найбільш очікуваних майбутніх проектів Marvel Studios, розкривають дві екзотичні локації.

Наприкінці вересня в соцмережах з'явилися фотографії нової знімальної локації марвелівського екшену «Вічні», яка за сюжетом буде Містом космічних богів (City of the Space Gods).

Місто космічних богів являє собою мережу стародавніх храмів інків, розташованих в секретному регіоні високо в Андах. Багато століть тому його відвідали стародавні іншопланетяни Селестіали, після чого інки побудували на їхню честь храми, вважаючи Селестіалів космічними богами.

Селестіали створили Вічних та їхніх ворогів Девіантів, так що їхня спадщина має зіграти важливу роль в новому проекті Marvel.

Фрагменти цих храмів, прикрашених різнокольоровими візерунками в дусі малюнків Джека Кірбі, творця коміксів про Вічних, ви можете побачити на трьох фотографіях зі знімального майданчика фільму Хлої Чжао, що розташовані нижче.

Далі йдуть фотографії зі ще однієї локації тропічного острова Фуертевентура, який вважається одним з найстаріших Канарських островів.

На фото зображена схожа на єгипетський палац будівля, сині стіни якої прикрашають зображення звірів, так що це може бути як абсолютно інший період часу, так і зовсім інша планета. Адже Вічні допомагали творити історію і культуру людської цивілізації і могли бути відповідальними за таку архітектуру.

Яка з цих локацій вам подобається найбільше? Пишіть в коментарях.

Українська прем'єра екшену «Вічні», де представників цієї безсмертної раси зіграють Анджеліна Джолі, Річард Медден, Сальма Гайєк, Джемма Чан, Кумейл Нанджіані, Лорен Рідлофф, Браян Тайрі Генрі, Лія МакГ'ю, Ма Дон-сок та Баррі Кеоган, запланована на 5 листопада 2020 року.

6573 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: