Джей Джона Джеймсон повернувся у світ Marvel в екшені «Людина-павук: Далеко від дому»

5 жовтня 2019,  03:26 | Новини фільмів

Якщо ви раптом ще не подивилися супергеройський фільм «Людина-павук: Далеко від дому», то у нас для вас великий і дуже класний спойлер Джей Джона Джеймсон повернувся на великі екрани!

Дж.К. Сіммонс в образі лютого редактора газети Daily Bugle Джея Джони Джеймсона був чи не найяскравішим і найбільш улюбленим глядачами персонажем трилогії про Людину-павука з Тобі Магуайром у головній ролі, і тепер актор втілює цього героя і у всесвіті MCU.

В одній зі сцен після титрів екшену «Людина-павук: Далеко від дому» він з'являється на екрані в центрі міста і традиційно звинувачує Людину-павука (Том Голланд) у всіх бідах, називаючи його «злочинцем та загрозою», а Містеріо (Джейк Джилленхол) «справжнім героєм».

І хоча дане відео на цьому зупиняється, у фільмі Джеймсон пішов далі, розкривши світу особистість Людини-павука і публічно звинувативши його у смерті Містеріо.

Разом з цим у нас є і хороша новина: наприкінці вересня стало відомо, що Sony і Disney все-таки змогли домовитися, і Людина-павук повернувся до світу Marvel.

Фільм «Людина-павук: Далеко від дому» вже доступний для домашнього перегляду на офіційних платформах і на Blu-ray.

3081 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: