Панк-рок принцеса: Мейсі Вільямс на обкладинці журналу Metal

3 жовтня 2019,  00:58 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Британська актриса Мейсі Вільямс, також відома як Арія Старк з хітового серіалу «Гра престолів», примірила свою найкоротшу на сьогоднішній день стрижку на обкладинці нового випуску арт-журналу Metal.

Вільямс прикрасила обкладинку Metal, з'явившись на ній з короткою рваною стрижкою на чорному волоссі, яка в поєднанні з яскраво-червоними тінями і графічними стрілками на очах робить її схожою на принцесу панк-року. І хоча цей парик їй дуже пасує, насправді зараз у актриси волосся не набагато довше, але натурального для неї темно-русявого кольору.

Фотографом даної фотосесії 22-річної зірки «Гри престолів» виступив Тедді Іборра, який поділився обкладинкою в соцмережах і назвав актрису «дивовижною».

В розмові з журналом Вільямс розповіла про свій ранковий ритуал, коли вона неспішно прокидається і бачить посмішку на обличчі свого хлопця, і поділилася, що її головним ритуалом в житті є правильний розподіл часу на себе, своїх рідних та улюблені заняття:

Час — мій новий ритуал. Час, проведений зі сміхом і прогулянками, замість сліз і поспіху. Час з людьми, яких я люблю, і час наодинці з самою собою. Час поставити все на паузу і вдихнути своє прекрасне життя. Я виділяю час на все, що я хочу робити.

Тим часом ми продовжуємо чекати релізу супергеройського фільму «Нові мутанти», де Вільямс зіграла одну з мутанток з коміксів про Людей Ікс.

3248 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: